Pasztell

Limonádé felturbózva

Hazaérve a munkából, délutáni hűsöléskor vagy hétvégi piknikeken tökéletes szomjoltó egy frissítő limonádé! Nekem a kedvenc gyümölcseim egyike az eper. Leggyakrabban ebből teszek az italokba, süteményekbe.

Amilyen egyszerű elkészíteni ezt az epres italt, annál kellemesebb hosszan kortyolgatni.

Limonádé alaphoz adjuk hozzá a leturmixolt, friss eperből elkészült pürét. Így lesz az igazi! Készíthetjük sűrűbbre vagy éppen csak megízesítve. (Cukor hozzáadása nélkül persze!)

 

Jó felfrissülést!

 

Örülök, hogy itt jártál és elolvastad a cikket!

Várlak vissza szeretettel!

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!